Vissen op Vlagzalm en Forel

Vissen op Snoek

Vissen op Zalm

NextPrev

Ons Huis,

Ons huis ligt aan de rand van een klein gehucht in de gemeente Sorsele, midden in Zweeds Lapland. Het is omgeven door water en bos, aan de voorkant ligt een groot meer waar het prima vissen is of waar je gewoon lekker ontspannen kunt roeien.
Aan de achterkant loop je zo het bos in, het startpunt voor je wandeling of je paddestoelen zoektocht.

De gehele bovenverdieping is ingericht voor onze gasten en heeft veel privacy. Je vindt hier een ruime, 30m², living/woonkamer met leeshoek en televisiehoek, een mooie badkamer voorzien van toilet en douche, en een ruime overloop met vliegbindhoek en twee 2-persoonsslaapkamers met elk 2 Zweedse boxsprings, die garant staan voor een perfecte nachtrust. De slaapkamers zijn afzonderlijk te huur. Maar huur je beide slaapkamers dan heb je dus de hele bovenverdieping voor jezelf. Ideaal voor een gezelschap van 3 of 4 personen.

Elke morgen staat er een stevig Zweeds ontbijt voor je klaar in onze gezellige leefkeuken op de benedenverdieping van ons huis. Boek je volpension dan staat er na een dag in de buitenlucht een heerlijke Zweedse maaltijd voor je klaar.
De lunch nuttigen we aan de waterkant bij een kampvuurtje. Echt avontuurlijk dus! Na de avondmaaltijd kunnen de echte diehards nog vissen op snoek of baars op het meer tegenover ons huis. Je kunt ook buiten op de veranda van ons huis nog nagenieten van de belevenissen van de dag of Tv kijken (Nederlandse programma's).

Voor de liefhebber is er ook nog de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding gebruik te maken van onze originele op houtgestookte Finse sauna. Deze sauna, bevindt zich in een blokhut (timmerstuga) achter het huis en ligt tegen de bosrand.

Kijk hier voor de kamerprijzen.