Vissen op Vlagzalm en Forel

Vissen op Snoek

Vissen op Zalm

NextPrev

Snoekvissen,

Zou je wel eens willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress? Weg van de jachtige wereld om je heen. Ergens heen waar de lucht nog zuiver is en waar je de geur van de jaargetijden nog kunt ruiken Vissen in kraakhelder water in een van de rivieren of talrijke meren. Waar snoekvissen nog in de kinderschoenen staat en waar je je een echte pionier waant. Ergens heen waar je de klok rond kunt vissen onder het spectaculaire fenomeen van de middernachtzon.

Lijkt dit je iets?? Kom dan snoekvissen in de laatste wildernis van West-Europa: Zweeds Lapland. Hier heerst absoluut geen hengeldruk, alleen onze gasten vissen hier op snoek. Hele dagen vis je alleen met je vrienden in de overweldigende Laplandse natuur.

Pal naast ons huis ligt je accommodatie, Tores. Dit is het gezellige huisje van onze, eind 2012, overleden buurman Tore. We hebben dit huis in 2013 geheel gerenoveerd en vernieuwd. 2 Ruime slaapkamers waarin de Zweedse boxspring garant staat voor een prima nachtrust. Verder een geheel vernieuwde badkamer, een woonkamer met bankstel en telvisie en een spiksplinternieuwe keuken die voorzien is van alle gemak zoals een vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en een grote diepvries. Alle binnenmuren zijn bekleed met vurehouten panelen en deze geven samen met de knusse, op het zuiden gerichte, veranda een heerlijk Noord-Zweden gevoel. De grilplaats voor het huis waar je 's avonds bij het vuur nog kunt nagenieten van de belevenissen van de dag maken je Laplandavontuur compleet. Je bereidt je eigen maaltijden in Tore's keuken waarbij wij kunnen zorgen voor een gevulde koel- en vrieskast. Of je laat je lekker verwennen en boekt volpension waarbij er iedere dag een heerlijke Zweedse maaltijd op tafel staat bij thuiskomst. Maak je wensen kenbaar en wij zullen ons uiterste best doen je verblijf tot een onvergetelijk Laplandavontuur te maken. Pal tegenover Tores ligt het Tväråträsket, een groot meer met een overweldigend bestand aan snoek en baars. Je hebt hier de beschikking over 2 visboten voorzien van electromotor. Ook liggen er 4 belly boten klaar die je vrij mag gebruiken om op een van de vele meren en meertjes in de buurt te vissen. Tores is ingericht voor 4 personen (Eventueel met een extra bed uit te breiden tot 5)

De huur voor Tores bedraagt € 650 per week. In dit bedrag is inbegrepen het gebruik van de visboten en belly boten. Voor meer info stuur een mailtje met je vragen naar info@laplandtime.nl.

Op deze pagina kun je zien of de gewenste week al geboekt is. Let op: deze kalender is uitsluitend voor de accommodatie Tores.