Vissen op Vlagzalm en Forel

Vissen op Snoek

Vissen op Zalm

NextPrev

Wandelen,

Uren wandelen zonder een mens tegen te komen. Je waant je helemaal alleen in de weidse wereld van de Laplandse bossen. Met als startplaats ons huis loop je zo het bos in, heerlijk genieten van schone lucht en de stilte.

Echte wandelpaden zul je tevergeefs zoeken, die zijn er niet. Dankzij het Zweedse allemansrätt mag je je overal in de natuur vrij bewegen, mits je je aan de regels houdt natuurlijk.

Met een beetje geluk kun je op je wandeltocht een ree of misschien wel een eland spotten. Ook een beer kun je tegen komen. Alhoewel die kans erg klein is; beren ruiken heel erg goed en proberen de mens altijd te ontwijken. Zoals je op de foto rechts boven kunt zien kun je wel de bewijzen tegen komen dat een beer in je buurt is Neem wel een camera mee want heb je een mooie ontmoeting dan wil je dat natuurlijk ook vastleggen.

Wil je de hele dag op pad gaan kunnen wij voor een rugzak met de benodigde proviand en wat eenvoudige survival spullen, mes,vuur e.d., verzorgen. Ook een gps apparaat met de topografische kaart van het gebied is bij ons te leen. Kortom of je even een blokje om wil of misschien wel 1 of 2 dagen weg wilt blijven, het is allemaal mogelijk.

Vanaf 2014 hebben we onze accommodatie en daarmee onze mogelijkheden flink uitgebreid. Wil je met een groep van 8-10 man komen is dat geen enkel probleem.